Trust - Πίστεψέ με

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2010

Είδος: Δράμα

Σκηνοθεσία: David Schwimmer

Πρωταγωνιστούν: Clive Owen, Catherine Keener, Jason Clarke, Liana Liberato, Viola Davis, Noah Emmerich, Chris Henry Coffey.

Υπόθεση: Η 13χρονη Άνι γνωρίζει στο internet τον 15χρονο Τσάρλι. Αυτός, όσο κυλάει ο καιρός, ανεβάζει την ηλικία του στα 20 και μετά στα 25 και όταν τελικά συναντιούνται η Άνι ανακαλύπτει ότι πρόκειται για ένα γοητευτικό 35άρη που τελικά την παρασύρει και την πείθει να κάνουν σεξ. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Άνι εκμυστηρεύεται τα καθέκαστα στην καλύτερη της φίλη κι εκείνη ανήσυχη τα λέει όλα στο σχολικό σύμβουλο που ειδοποιεί την αστυνομία. Αργά ή γρήγορα η οικογένεια και ιδιαίτερα ο πατέρας της Άνι επηρεάζονται από τα γεγονότα σε τραγικό βαθμό, πόσο μάλλον όταν αποκαλύπτεται ότι η Άνι δεν ήταν το μόνο θύμα του Τσάρλι.

Με τη δεύτερη αυτή ταινία του σαν σκηνοθέτης, το 45χρονο πια «Φιλαράκι» Ντέηβιντ Σουίμερ αποδεικνύει το ταλέντο του και πίσω από την κάμερα, αποσπώντας δυνατές ερμηνείες, ιδιαίτερα από την ανήλικη πρωταγωνίστριά του Λιάνα Λιμπεράτο που βραβεύθηκε στο 46ο Φεστιβάλ του Σικάγο.

Διάρκεια: 104 λεπτά.