Yiota

Η Γιώτα είναι 18 ετών, κατάγεται από τη Σύρο και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη επαγγελματικού λυκείου και σπουδάζει κομμωτική και μακιγιάζ. Δεν ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Αγαπάει τη μουσική, τα ταξίδια, τα ψώνια και την ιταλική κουζίνα.

 

5 στα 5


Ποιες είναι οι αδυναμίες σου;

 Έχω αρκετές αλλά θα αναφέρω μόνο μερικές. Να ξεκινήσω με τα ρούχα και τα καλλυντικά. Τρελή αδυναμία, μπορώ να ψωνίζω τα παραπάνω όλη μέρα κάθε μέρα. Επίσης έχω απίστευτη αδυναμία στα μαλλιά μου, τα περιποιούμαι συνέχεια. Η άλλη μεγάλη αδυναμία μου είναι η αγαπημένη μου ανιψιά. Ότι μου ζητήσει δεν μπορώ να της το αρνηθώ.

 
Τα λεφτά είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα;

 Είναι αρκετά σημαντικό γιατί θέλω να έχω ανεξαρτησία στη ζωή μου στον οικονομικό τομέα, αλλά όχι, δεν θα έλεγα ότι είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Δίνω προτεραιότητες σε άλλες αξίες.


Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς;

Κατ΄αρχήν κλείνω τα φώτα και βάζω χαλαρή μουσική, προσπαθώντας να απομακρύνω την σκέψη μου από την αϋπνία. Εννοείται ότι δεν μετράω προβατάκια και κατσικάκια γιατί δεν με βοηθάνε με τίποτα.


Ποιό στιλ και συμπεριφορά ενός άντρα μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά;

Έχω συγκεκριμένο στιλ άντρα πρότυπο προς το παρόν. Ψηλός και γυμνασμένος, το αν είναι μελαχρινός ή ξανθός δεν με ενοχλεί. Θέλω να είναι ανεξάρτητος και οικονομικά και από τη μαμά του, ώριμος, ευγενικός, λογικός και με έξυπνο χιούμορ.


Πώς είναι διακοσμημένο το δωμάτιο σου;

Λατρεύω το ροζ, γι΄ αυτό και οι τοίχοι μου είναι βαμμένοι στο αγαπημένο μου χρώμα. Έχω ένα διπλό κρεβάτι γιατί μ' αρέσει να κοιμάμαι άνετα, μια τουαλέτα με τα κοσμήματα, αξεσουάρ και μπιζού, τη βιβλιοθήκη με τα βιβλία του σχολείου και αρκετά λογοτεχνικά και αρκετές αφίσες με λουλούδια και πεταλούδες. Τα αρκουδάκια μου τα αποχωρίστηκα πρόσφατα όλα, κράτησα μόνο δύο που μου δίνουν καλές αναμνήσεις.

 

Photographer : Nick Zacharopoulos

 

Model : Γιώτα Βουγαζιανού

Hair styling & Make up artist : Thenia Kourti

Assistant producer: Vicky Stavrinina

Μαγιό : Guess

Location : Δυτική Αττική

Συνέντευξη : Alfa Zita Team

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα εσωρούχων και μαγιό Βίλλυ για την χορηγία.

 

Βίλλυ

Κυψέλης 15, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2108230329