Enough Said – Εκεί που δεν το Περιμένεις

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 93 λεπτά

Είδος: Κομεντί

Σκηνοθεσία: Nicole Holofcener

Πρωταγωνιστούν: Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Toni Collette, Catherine Keener, Ben Falcone, Toby Huss, Michaela Watkins, Eve Hewson, Amy Landecker, Christopher Nicholas Smith, Tracey Fairaway, Phillip Brock, Tavi Gevinson.

Υπόθεση: Η Εύα (Τζούλια Λούις Ντρέιφους), μητέρα χωρισμένη και μόνη, απολαμβάνει τη δουλειά της ως μασέζ, έχει όμως ένα συνεχή φόβο για την επικείμενη αποχώρηση της κόρης της για σπουδές. Όταν γνωρίζει τον Άλμπερτ (Τζέιμς Γκαντολφίνι), έναν γλυκό και αστείο εργένη, με τον οποίο μάλιστα μοιράζεται και τις ίδιες ιδέες, αποκτά ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον. Όσο η σχέση τους  αναπτύσσεται, η Εύα αποκτά μια καινούρια φίλη στο πρόσωπο της νέας της πελάτισσας της Μαριάν (Κάθριν Κίνερ). Η Μαριάν, όμορφη και  «σχεδόν τέλεια» ποιήτρια έχει όμως ένα σημαντικό ελάττωμα: Δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει να «θάβει» τον πρώην άντρα της με αποτέλεσμα να κάνει την Εύα να έχει και η ίδια αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Άλμπερτ.

Μια έξυπνη, αστεία και διορατική ανεξάρτητη Αμερικάνικη κωμωδία που εξερευνά το χάος των σύγχρονων ερωτικών σχέσεων. Υποψήφια για βραβείο σεναρίου και 2ου αντρικού ρόλου στα Independent Spirit Awards, τα αντίστοιχα Oscar του ανεξάρτητου σινεμά, ήταν και η προτελευταία ταινία με τον μακαρίτη πλέον Τζέημς Γκαντολφίνι.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 05.12.13