Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα

Παραγωγή: Ελλάδα - 2013

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος: Επική Περιπέτεια Φαντασίας   

Σκηνοθεσία: Θάνος Κερμίτσης

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ρουμπούλιας, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Θάνος Κερμίτσης, Γεωργία Γιαννακούδη, Μελέτης Γεωργιάδης, Κυριάκος Κορογιάννης, Άρης Καπλανίδης, Γιώργος Μπούγος, Βασίλης Λόγιος, Κωνσταντίνα Τάτση, Θάνος Λιάκος.

Υπόθεση: Πρόκειται για τη πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας που βασίζεται στο ομώνυμο πολυβραβευμένο ελληνικό κόμικ Βρισκόμαστε σε σκοτεινές εποχές όπου η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα εξουσιάζει απόλυτα τον κόσμο του Έλεβρου. Ο Ντράγκαρ, πολεμιστής του Βορρά που έχει πιαστεί αιχμάλωτος και είναι πια δούλος, λαμβάνει μέρος σε βάρβαρες μονομαχίες που οργανώνονται προς τέρψη των ευγενών της Αυτοκρατορίας. Το σώμα του είναι εκεί αλλά ο νους του είναι στην πατρίδα του και τη γυναίκα που άφησε πίσω. Καταφέρνοντας κάποια στιγμή να δραπετεύσει, παίρνει όμηρο τη Βαλέρια, κακομαθημένη κόρη ενός στρατηγού προκαλώντας την οργή του.  Ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό στήνεται με στόχο την εξόντωση του Ντράγκαρ που όμως αποδεικνύεται…αδάμαστος.

Χειροποίητη, χαμηλού προϋπολογισμού αλλά με πολύ μεράκι η ταινία του Θάνου Κερμίτση ήταν το απροσδόκητο sold out event στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας.

Αποκλειστικά στο Ιντεάλ από 14.11.13