About Time – Όσα Φέρνει Ο Χρόνος

Παραγωγή:  Βρετανία - 2013

Διάρκεια: 123 λεπτά

Είδος: Ρομαντική Κομεντί Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Richard Curtis

Πρωταγωνιστούν: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson, Lindsay Duncan, Tom Hollander,  Vanessa Kirby, Margot Robbie, Tom Hughes, Catherine Steadman,   Rowena Diamond, Jon West,  Matt Butcher,  Lee Asquith-Coe, Evie Wray,  Lisa Eichhorn, Richard Cordery, Will Merrick,  Matthew C. Martino,  Joshua McGuire, Jon Boden, Sam Sweeney, Richard E. Grant και ο Richard Griffiths στην τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση.

Υπόθεση: Ήρωας της ταινίας είναι νεαρός και ευκατάστατος ασκούμενος δικηγόρος που μόλις έχει συμπληρώσει τα 21 χρόνια του. Είναι η στιγμή που ο πατέρας του αποφασίζει να του εκμυστηρευθεί το μυστικό της οικογένειας. Όπως όλοι οι άντρες στην οικογένειά του, έτσι κι εκείνος έχει πια τη μαγική ικανότητα να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μάλιστα, σε όποια χρονική στιγμή του παρελθόντος του επιθυμεί, και να διορθώνει οτιδήποτε δεν του αρέσει. Ο νεαρός μας, αρχικά, αποφασίζει, όπως άλλωστε κάθε νεαρός της ηλικίας του, να χρησιμοποιήσει το χάρισμά του για να αποκτήσει φιλενάδα και έτσι γυρίζει πίσω το χρόνο κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος στον τομέα του φλερτ και των σχέσεων, ώστε να το δοκιμάσει μια δεύτερη φορά. Όμως, αυτό το ταξίδι, παρά τα δώρα που φέρνει, δεν είναι πάντα ευχάριστο ή εύκολο, ούτε μπορεί να γιατρέψει κάθε λύπη ή απογοήτευση που αναπόφευκτα προκύπτουν στη ζωή.

Μια πρωτότυπη ρομαντική κομεντί από το Ρίτσαρντ Κέρτις συγγραφέα δημιουργό των “Notting Hill” και “Αγάπη είναι…” και υποψήφιο για Όσκαρ σεναρίου για το κλασσικό πια «4 Γάμοι και μια κηδεία». Λεπτό και αξιολάτρευτο Βρετανικό χιούμορ, θέαμα και ρομαντισμός και φυσικά οι αναμενόμενες άψογες Βρετανικές ερμηνείες.

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 17.10.13