Prisoners

Παραγωγή: ΗΠΑ- 2013

Διάρκεια: 153 λεπτά

Είδος: Δραματικό Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve

Πρωταγωνιστούν: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Terrence Howard, Viola Davis, Paul Dano, Melissa Leo, Dylan Mimmette, Zoe Borde, Len Cariou.

Υπόθεση: Μια κρύα, συννεφιασμένη Ημέρα των Ευχαριστιών σε μια μικρή ήσυχη πόλη κάπου στην Πενσυλβάνια, μία πόλη, όπου τα παιδιά κάνουν ποδήλατο ξένοιαστα και παίζουν μόνα τους στο δρόμο καθημερινά. Η οικογένεια Ντόβερ έχει καλέσει μερικούς φίλους και γείτονες για να γιορτάσουν όλοι μαζί παραδοσιακά. Όλα είναι καλά και ήρεμα μέχρι τη στιγμή που τα δύο κορίτσια των δύο οικογενειών - μόλις έξι και επτά ετών αντίστοιχα – θα εξαφανιστούν. Ο εφιάλτης αρχίζει…

Ένα σκοτεινό δραματικό θρίλερ με ανατροπές, μυστήριο και εξαιρετικές ερμηνείες σε μία ιστορία με επίκεντρο τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να ζήσει ένας γονιός.

Ο Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του απελπισμένου πατέρα δίνει, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, την ερμηνεία της ζωής του. Ραντεβού στα Όσκαρ. Η σκηνοθεσία είναι του φημισμένου Καναδού Ντενί Βιλνέβ που έχει ήδη τιμηθεί με υποψηφιότητα Όσκαρ ξένης ταινίας για την προηγούμενη ταινία του «Μέσα από τις Φλόγες». Δυόμιση συναρπαστικές και γεμάτες ένταση ώρες για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φετινές παραγωγές του Χόλιγουντ.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 10.10.13