Marianna

Η Μαριάννα Χατζέλα είναι 16 ετών. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1997 στην Αθήνα, κατάγεται από τον Αλμυρό Μαγνησίας και είναι μαθήτρια Λυκείου. Ασχολείται με τη μουσική και έχει ήδη πτυχίο στο ηλεκτρονικό αρμόνιο ενώ παρακολουθεί μαθήματα σε επίπεδο ανωτέρας στο πιάνο. Είναι τελειόφοιτη στο τμήμα ειδικού αρμονίας στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού και συμμετέχει σε μουσικά σύνολα στο τραγούδι ή συνοδεύοντας στο πιάνο. Μιλάει αγγλικά και της αρέσει ο χορός, η μουσική, η μόδα και το modeling. Στις 14-9-2013 έλαβε συμμετοχή στα 23α Πελοποννησιακά Καλλιστεία και διακρίθηκε με τον τίτλο: B’ MISS YOUNG 2013.
 

-Μαριάννα είσαι μια νέα όμορφη έφηβη και ακόμα μαθήτρια. Ποια τα όνειρα και οι στόχοι σου και πως προέκυψε το modeling.

-Να σας πω. Το σχολείο και η παιδεία προέχει για μένα. Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στην αγγλική γλώσσα και στη μουσική όπου και θέλω να διαπρέψω. Επιθυμώ τελειώνοντας το σχολείο να εισαχθώ στη σχολή της αστυνομίας ή στο στρατό, διότι θεωρώ ότι στις μέρες μας, η δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι το σημαντικότερο και θα ήθελα να προσφέρω ως προς την ορθή τήρησή τους. Αυτά είναι οι στόχοι μου. Ως όνειρο λοιπόν, προκύπτει το modeling! (χαμογελά) και συχνά φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα μπορούσα να σταθώ άξια και να περπατήσω σε εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες. Μπορεί όσα σας αναφέρω να φαίνονται αντιφατικά, αλλά πιστεύω πως όταν θέλεις κάποια πράγματα πάρα πολύ, με τη βοήθεια του Θεού και με ένα καλό προγραμματισμό μπορείς να τα επιτύχεις! 
 

-Πολύ ωραία Μαριάννα. Υπάρχει κάτι άλλο που σου αρέσει και διαθέτεις χρόνο γι’αυτό;

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η προοπτική να γνωρίσω νέους τόπους, πολιτισμούς και κουλτούρες. 

 
-Είσαι ένα νέο και όμορφο κορίτσι. Το διαδίκτυο πια είναι καθημερινότητα ειδικά σε εσάς τη νεολαία. Ποια η σχέση σου λοιπόν με αυτό;

-Είμαι χρήστης διαδικτύου γιατί θεωρώ ότι προσφέρει ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών, διευκολύνει την επαφή μεταξύ των ανθρώπων σε συνδυασμό με τη διασκέδαση καθώς οι αποστάσεις εκμηδενίζονται, αλλά υπάρχουν και μεγάλοι κίνδυνοι παραπληροφόρησης και εξαπάτησης. Προσπαθώ λοιπόν όσο μπορώ, να το χρησιμοποιώ με μέτρο και να εντοπίζω τη διάκριση ανάμεσα στο θετικό και αρνητικό.
 


-Γνωρίζουμε πως είσαι ένα παιδί με ευαισθησίες και τις διοχετεύεις σε κάποιο σκοπό. Πες μας κάτι για αυτό.

-Έχω μυηθεί στον εθελοντισμό. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και η δική μου, μου έχει δώσει ανάλογα παραδείγματα. Από μικρή μου αρέσει να βοηθάω χωρίς απώτερο σκοπό. Πιστεύω πως η θετική ενέργεια και η δύναμη του να «δίνεις», κάποια στιγμή επιστρέφεται σε σένα τον ίδιο και αυτό φαίνεται σε απλά καθημερινά πράγματα. 


-Μαριάννα, σε ευχαριστούμε πολύ! Είσαι ένα γλυκύτατο κορίτσι και σου ευχόμαστε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου να γίνουν πραγματικότητα.

Εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει το Grand magazine και οι συνεργάτες του σαν πρώτο βήμα σε αυτά.
 
 

Photographer: Nick Zacharopoulos

Model: Marianna Chatzela

Make up artist /Hair stylingAnastasia Theochari

Προϊόντα make up: FM Group & Paula Trendsets

Ρούχα: Dress 2 Kill

Mαγιό: Dress 2 Kill

Location: Λουτρά Υπάτης, Θερμοπύλες, Φθιώτιδα

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες " FM group και Paula Trendsets " για τη χορηγία  των προϊόντων του make up.

                   

 

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα " D2Κ "  για τη χορηγία των ρούχων. 

 

Dress 2 Kill

Ιωαννίνων 73, Αθήνα

Τ: +30 210 5149042