2 Guns

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος: Αστυνομική Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Baltasar Kormákur

Πρωταγωνιστούν: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden, Edward James Olmos, Robert John Burke, Doris Morgado, Allie DeBerry.

Υπόθεση:  Δύο αξιωματικοί από διαφορετικές υπηρεσίες, ο ένας αστυνομικός της Δίωξης και ο άλλος των Μυστικών Υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού, αναγκάζονται να συνεργαστούν. Υπάρχει όμως ένα μυστικό που και οι δύο αγνοούν. Η πραγματική τους ταυτότητα είναι μυστικοί ομοσπονδιακοί πράκτορες. Αγνοώντας ο ένας την αληθινή ταυτότητα του άλλου συνεργάζονται επί ένα χρόνο ως μέλη ενός καρτέλ ναρκωτικών, μη εμπιστευόμενοι όμως τόσο ο ένας τον άλλο όσο και τους εγκληματίες που πρέπει να συλλάβουν. Όταν όλα αποκαλύπτονται, οι δυο άντρες θα βρεθούν στο στόχαστρο τόσο των κρατικών υπηρεσιών όσο και των Μεξικανών νονών. Δεν απομένει, τη στιγμή που όλοι τους θέλουν στη φυλακή ή νεκρούς, παρά να βασιστούν ο ένας στον άλλο. Και δυστυχώς για τους διώκτες τους, όταν οι «καλοί» ζουν χρόνια στην παρανομία χρόνια προσποιούμενοι τους κακούς, είναι μοιραίο να μάθουν και μερικά κόλπα στην πορεία…

Περιπέτεια με κωμικά και σατιρικά στοιχεία που βασίζεται στη χημεία του ταλαντούχου και δραστήριου πρωταγωνιστικού της δίδυμου και έχει ήδη σημειώσει εμπορική επιτυχία. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Στήβεν Γκραντ είναι  η δεύτερη συνεργασία του ταλαντούχου Ισλανδού δημιουργού με τον Χολιγουντιανό σούπερ σταρ Μαρκ Γουάλμπεργκ μετά το Contraband του 2010.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 03.10.13