Η 14ηAthens Xclusive Designers Week διεξάγεται από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου και υποδέχεται το θρυλικό οίκο ESCADA!

Η διεθνής εβδομάδα μόδας AthensXclusiveDesignersWeek, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2013 για 14η φοράστο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, έχει την τιμή να ανακοινώσει επίσημα τη συμμετοχή του θρυλικού οίκου ESCADA από τη Γερμανία με την παρουσίαση των τάσεων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!

 

Η ESCADA, γνωστή για τη μοντέρνα κομψότητα και θηλυκότητα των δημιουργιών της και για τους πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων, θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή της για την ερχόμενη σεζόν, για πρώτη φορά στην AthensXclusiveDesignersWeek! Ο FashionDirector του οίκου, DanielWingate, θα βρεθεί με την ομάδα του στην Αθήνα ειδικά για τη 14ηAXDW.

 

Σημαντικοί σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των NewDesignersAwardsγια σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα συνθέτουν τη 14ηAXDW, που έρχεται με φρέσκες καλοκαιρινές προτάσεις μόδας!

 

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας προωθεί τους Έλληνες σχεδιαστές εντός και εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα τους φέρνει σε επαφή με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλαδου της ένδυσης και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.