We’re the Millers - Οικογένεια Μίλερ

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος: Κωμωδία     

Σκηνοθεσία: Rawson Marshall Thurber.

Πρωταγωνιστούν: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, Ed Helms,  Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly Quinn, Ken Marino, Tomer Sisley, Thomas Lennon, Matthew Willig, Mark L. Young, Luis Guzmán, Kimberly Ross, Scott Adsit.

Υπόθεση: Ένας έμπορος ναρκωτικών, μια stripper, μια άστεγη πιτσιρίκα και ένας νεαρός παρθένος προσπαθούν να περάσουν Μαριχουάνα από το Μεξικό. Προσθέτουμε και ένα τροχόσπιτο, έναν αγριεμένο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, μια εκδικητική ταραντούλα, μια “πορνογραφική” παρτίδα Pictionary και ένα αυθόρμητο καραόκε και ιδού η «Οικογένεια» Μίλερ…Ο Ντέιβιντ Κλαρκ είναι ο ντίλερ μαριχουάνας μιας γειτονιάς στο Ντένβερ, του Κολοράντο. Η ζωή του θα αλλάξει όταν στην προσπάθειά του να βοηθήσει μια νεαρή που το έχει σκάσει από το σπίτι της, πέφτει θύμα ληστείας. Χάνοντας όλα τα κέρδη του και τη μαριχουάνα που είχε, ο προμηθευτής του τον αναγκάζει να «ρεφάρει» κάνοντάς του μια πρόταση την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί. Να περάσει μια μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας από τα σύνορα του Μεξικό. Στρατολογεί μια stripper, μια πιτσιρίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της και ένα νεαρό παρθένο γείτονά του τον Κένι για να παραστήσουν την οικογένεια. Καθ’ οδόν οι Μίλερ θα γνωρίσουν μια οικογένεια που λατρεύει τα ταξίδια με τροχόσπιτο: τους Φιτζέραλντ, τον Ντον, την Ίντ και τη Μελίσα. Πρόκειται για μια οικογένεια χαρούμενη και αγαπημένη, το εντελώς αντίθετο δηλαδή από τους Μίλερ. Πιστεύοντας ότι και οι Μίλερ μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό μαζί τους, θα τους παρασύρουν στον χώρο κατασκήνωσης, θα τους βάλουν να καθίσουν γύρω από τη φωτιά, να τραγουδήσουν και να παίξουν Pictionary. Η Μελίσα, που έχει μπει στην εφηβεία ψάχνει τον ιδανικό ρομαντικό έρωτα που έχει συναντήσει στα βιβλία και στα βιντεο-παιχνίδια. Μέσα στην αθωότητά της, βλέποντας τον Κένι, θα ερωτοχτυπηθεί και θα σκεφτεί: «Θεέ μου, βρήκα τον Λέγκολάς μου!» Οι Φιτζέραλντ θα λατρέψουν τους Μίλερ, αλλά οι δεύτεροι θα θεωρήσουν την γλυκύτητα των νέων φίλων τους λίγο τρομακτική.

Με βασικό άξονα το ρητό ότι «Οικογένεια πολλές φορές δεν είναι οι άνθρωποι που σε γέννησαν αλλά οι άνθρωποι που επιλέγεις να έχεις γύρω σου» ( ακόμα κι αν ο Ντέιβιντ το κάνει από συμφέρον και απόγνωση) η Οικογένεια Μίλερ φέρνει τα πάνω κάτω με την  Τζένιφερ Άνιστον να δίνει τα ρέστα της στο στριπτήζ. Μια βέβηλη κωμωδία που ήδη σημειώνει επιτυχία στις ΗΠΑ.

Διανομή: Village Films

Στις αίθουσες από 21.08.13