Ludmila

Η Ludmila κατάγεται από την Μολδαβία ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως μοντέλο. Είναι όμορφη, σέξυ, θηλυκή και πολυτάλαντη αφου από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με το χορό και το τραγούδι, όσα θα ήθελε ένας άντρας δηλαδή. Έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς και έχει διακριθεί τις περισσότερες φορές. Λάτρεύει να ψωνίζει ακριβά ρούχα αλλά η αδυναμία της είναι τα ταξίδια.

Ludmila πόσα χρόνια είσαι στην Ελλάδα;

Ήρθα στην Ελλάδα πριν 6 χρόνια περίπου και έμεινα στην Αθήνα λόγω δουλειάς, θα προτιμούσα να ζω σε νησί βέβαια αλλά δεν πειράζει συμβιβάζομαι στις καλοκαιρινές διακοπές.

 
Φέτος θα πάς κάπου διακοπές; 

Γύρισα πριν λίγες μέρες απ' την Ρόδο που είναι και το αγαπημένο μου νησί,ιδίως η παλιά πόλη που είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλη εποχή. Θα ήθελα να πάω και σε άλλα νησιά για να δω καινούργια πράγματα αλλά το αφήνω για τον επόμενο χρόνο.
 

Στην σημερινή φωτογράφιση όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σου, πως ένιωσες;

Πάρα πολύ όμορφα και καθόλου αμήχανα,παρόλο που είμαι ντροπαλή και αρκετά ευαίσθητη.

 
Το πιο περίεργο πείραγμα που σου έχουν κάνει ποτέ ποιο είναι;

Προσπαθώ να σκεφτώ αλλά δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο γενικά δεν δίνω σημασία, το χειρότερο μου όμως είναι να σταματούν τα αμάξια και να φωνάζουν διάφορα.
 

Φέτος μετά από 6 χρόνια θα επισκεφθείς την πατρίδα σου, θα μείνεις καιρό;

Όχι, για λίγο θα πάω,δεν έχω σκοπό να αφήσω την Αθήνα τόσο γρήγορα άλλωστε έχω και επαγγελματικές υποχρεώσεις εδώ που αφορούν το modeling και τον χορό.
 

Πριν φύγεις πες μας δύο πράγματα για σένα.

Δεν θα πω για μένα αλλά για εσάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της χώρας σας που μου άνοιξαν την πόρτα και με δέχτηκαν έτσι απλά, αυτό εγώ το λέω μεγάλη καρδιά!!!!