Oblivion

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 126 λεπτά

Είδος: Sci Fi  

Σκηνοθεσία: Joseph Kosinski

Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Koster-Waldau, Melissa Leo, Zoe Bell, David Madison.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 2077 και ο μηχανικός Τζακ Χάρπερ είναι ένας από τους τελευταίους κάτοικους του πολύπαθου πλανήτη Γη με αποστολή να επισκευάζει τα ρομποτικά αεροσκάφη που την προστατεύουν από τους εξωγήινους εισβολείς που την έχουν καταστρέψει επανειλημμένα. Λίγο πριν αναχωρήσει κι αυτός από τον πλανήτη συναντά μια μυστηριώδη και γοητευτική γυναίκα που θα αλλάξει τελείως την αντίληψη που είχε μέχρι τώρα για τον κόσμο γύρω του αποκαλύπτοντάς  του μια εναλλακτική αλήθεια για την ανθρωπότητα…Όλα τώρα εξαρτώνται από αυτόν…

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και τεχνική τελειότητα συναντώνται στο τελευταίο έπος επιστημονικής φαντασίας του δαιμόνιου νεαρού σκηνοθέτη του High Tech κόσμου του Tron Legacy.

Πλούσιο θέαμα που βρίσκεται περισσότερο κοντά στην κλασσική επιστημονική Φαντασία του 60 παρά  στα άμυαλα σύγχρονα blockbuster που προσφέρεται τόσο για τους λάτρεις του είδους όσο και για το πλατύ κοινό.

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 18.04.13


Oblivion  - ελληνικοί υπότιτλοι trailer [HD... από myfilm-gr