Ματζουράνα

Παραγωγή: Ελλάδα - 2013

Διάρκεια: 102 λεπτά

Είδος: Ψυχολογικό Θρίλερ     

Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα

Πρωταγωνιστούν: Ναταλία Δραγούμη, Γιουλίκα Σκαφιδά, Σήφης Πολυζωϊδης, Τρύφων Καρατζάς, Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, Χριστίνα Μητροπούλου, και η μικρή Μαρία Ρισκάκη.

Υπόθεση: Η 11χρονη Άννα, ένα χαρισματικό παιδί, καταφέρνει να είναι πρώτη σε όλα. Η Άννα συμμετέχει σε μια εκπομπή μαγειρικής όπου έχει ήδη φτάσει στον ημιτελικό. Έχει έρθει το καλοκαίρι και όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η μαμά της η Μαίρη χαίρεται και καμαρώνει γι αυτήν και συνεχώς την παροτρύνει λέγοντάς της «Μπορείς και καλύτερα», με σκοπό να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της και να αποκτήσει εφόδια. Εντελώς απρόοπτα όμως, η Άννα αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να παθαίνει διάφορα ατυχήματα, που οδηγούν στον αποκλεισμό της από την εκπομπή. Τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο η Άννα, ξαφνικά, δημιουργεί προβλήματα; Το κουβάρι της καταπίεσης της μικρής αρχίζει να ξετυλίγεται και να τυλίγει όλους όσους την περιβάλλουν, ακόμη και το μικρό σκυλάκι της την Κόκκι.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με έμφαση στην ατμόσφαιρα, γυρισμένο με ψηφιακή κάμερα κάτω από τον καυτό Αττικό ήλιο, με τη μικρή βασανισμένη ηρωίδα του να πηγαινοέρχεται ανάμεσα στα τηλεοπτικά πλατώ και τα μποστάνια με τις ματζουράνες και τα λαχανικά. Ρεσιτάλ ερμηνείας από τη Ναταλία Δραγούμη στο ρόλο της στοργικής αλλά καταπιεστικής μητέρας και εντυπωσιακή παρουσία της Γιουλίκας Σκαφιδά στο ρόλο της παιδοψυχολόγου που παρατηρεί τις αλλαγές της μικρής Άννας, ο ρόλος της οποίας σύμφωνα με τη δημιουργό γράφτηκε ειδικά για τη μικρή πρωταγωνίστρια Μαρία Ρισκάκη.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 11.04.13


ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ - OFFICIAL TRAILER από FeelgoodEntertainment