ΝΑΜΑ

Από την εξωτερική του εμφάνιση και μόνο το ΝΑΜΑ προδιαθέτει τον πελάτη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στα ενδότερα, εξωτικό σκηνικό που θυμίζει Ασία και σε συνδυασμό με τον πλουραλισμό γεύσεων από Κινέζική, Ιαπωνική, Βιετναμέζικη και Πολυνησιακή κουζίνα το εστιατόριο αυτό αποτελεί μια «γευστική πύλη» η οποία μας μεταφέρει σε εξωτικά μέρη.

Βασική προϋπόθεση της επιτυχημένης αυτής συνταγής (μιας και το NAMA έχει πάνω από 20 χρόνια ζωής) είναι η εμπειρία του κ. Νίκου Τσουρέκα στο πάντρεμα των Ασιατικών γεύσεων (όντας ο ίδιος σεφ από το 1981) σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά αγνά υλικά και τις πολύ καλές τιμές. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν το τρίπτυχο της επιτυχίας για το συγκεκριμένο εστιατόριο κάνοντας το πόλο έλξης από όλη την Αθήνα και όχι μόνο. Δεν είναι όμως απαραίτητο να επισκεφτείτε το ΝΑΜΑ προκειμένου να ταξιδέψετε γευστικά. Το ΝΑΜΑ παρέχει και την δυνατότητα διανομής κατ’οίκον αλλά αναλαμβάνει και το catering δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή εξωτική γεύση στην εκδήλωση σας.

 

Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς της εποχής και εκτός από την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του www.nama.gr από την οποία μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες ο κ. Νίκος Τσουρέκας έχει επεκταθεί και στα social media μιας και είναι ο ευκολότερος τρόπος για άμεση επικοινωνία και ενημέρωση των πελατών. Έτσι αν επισκεφτείτε την σελίδα του NAMA στο facebook  θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σχόλια πελατών αλλά και τις προσφορές που υπάρχουν για τα μέλη του. Κάντε λοιπόν “Like” στο page του NAMA (http://www.facebook.com/NamaSushi ) και ξεκινήστε τώρα το ταξίδι σας στην Ασιατική κουζίνα.

 

ΝΑΜΑ
Κύπρου 50 & Ακακίας,
Αγία Παρασκευή 153 43
210 6008936, 210 6007779 & 693 2588100

by Harry Papaeleou