Admission – Ξέχασέ Το!

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 107 λεπτά

Είδος: Κωμωδία      

Σκηνοθεσία: Paul Weitz 

Πρωταγωνιστούν: Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen, Natt Wolff, Gloria Reuben, Wallace Shawn, Olek Krupa και η LilyTomlin.

Υπόθεση: Είναι άνοιξη, εποχή που τα κολέγια αξιολογούν τους τελειόφοιτους των αμερικάνικων σχολείων και αποφασίζουν αν θα κάνουν αποδεκτές τις αιτήσεις τους για φοίτηση σε αυτά, δουλειά που για το περίφημο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, η Πόρσια Νέιθαν  μια αυστηρή και σχολαστική καθηγήτρια, απόλυτα μεθοδική, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Πόρσια ζει μια ήσυχη και ελεγχόμενη ζωή με τον Μαρκ, επίσης καθηγητή του Πρίνστον, μέχρις ότου ο Κοσμήτορας της Σχολής και υπεύθυνος αξιολόγησης των αιτήσεων εισαγωγής, Κλάρενς ανακοινώνει την επικείμενη αποχώρησή του. Τότε ακριβώς ξεκινάει το «χάος». Μια, φαινομενικά τυπική, κούρσα διεκδίκησης της συγκεκριμένης θέσης, για την οποία βασικές υποψήφιες είναι η Πόρσια και η ισχυρή αντίζηλός της Κορίν μετατρέπεται σε «τρελή απίθανη πτήση», μετά την απροσδόκητη συνάντησή της με τον παλιό συμφοιτητή της, τον γοητευτικό και ιδεαλιστή δάσκαλο Τζον Πρέσμαν που της επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη. Η έκπληξη αυτή ακούει στο όνομα Τζερεμάια, ένας απροσάρμοστος και «δύσκολος» τελειόφοιτος, που μπορεί και να ο «χαμένος γιος» της Πόρσια, που είχε δώσει για υιοθεσία ενώ φοιτούσε στο κολέγιο!

Πανικός και κωμικό χάος  με φόντο ένα ειδύλλιο που ξαναζωντανεύει… Από τον Πολ Γουέϊτζ, δημιουργό του «Για ένα αγόρι» που του χάρισε φήμη και υποψηφιότητα Όσκαρ σεναρίου αλλά και του American Pie…που του χάρισε χρήμα! Η μικροσκοπική αλλά εκρηκτική (Stama)Τina  δεν έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τη φήμη και την αναγνώριση που έχει στις ΗΠΑ και στη χώρα καταγωγής της. Ίσως να ήρθε η ώρα…

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 04.04.13


Admission / Ξέχασέ το από Odeon