ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων που διεξάγονται στο ΕΧΚΣ(www.seli-ski.gr), δυο εκδηλώσεις, σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο, έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου 2013. 
Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ. θα διεξαχθούν οι Διεθνείς Αγώνες FIS-MASTERS με γιγαντιαία κατάβαση στην κεντρική πίστα και απονομή Κυπέλλου στο νικητή. Ο Αγώνας FIS Masters διοργανώνεται σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό Αγώνων FIS Masters και τους Κανόνες FIS Masters Αλπικού Σκι.
Αντίστοιχα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ. θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες  MASTERS, με κατάβαση στην κεντρική πίστα και ελεύθερη συμμετοχή. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων διοργανώνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Φίλων της Χιονοδρομίας (Παλαίμαχων Αθλητών και Στελεχών και Λοιπών Αθλουμένων).
Οι επισκέπτες του ΕΧΚΣ, έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο SNOWCARD CLUB και να αποκτήσουν την SELISNOWCARD!!! 
Η SELI SNOWCARD δίνει την δυνατότητα στους κατόχους της να προαγοράζουν online τα εισιτήρια τους και να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία, ανεβαίνοντας απευθείας στα lifts, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο, χρόνο στην απόλαυση, αλλά και στις προσφορές/εκπτώσεις των συνεργαζόμενων με το ΕΧΚΣ εμπορικών επιχειρήσεων.
Οι τελικές μειώσεις υπηρεσιών και προϊόντων διαμορφώνονται κατά περίπτωση, από 5% έως και 25%. Με την επίδειξη της κάρτας SNOWCARD, μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής, επιστρέφεται στα μέλη του CLUB και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση (www.snowcard.gr)


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ

59100 Σέλι Ημαθίας

Τηλ. 23310 26237, 49226 - Fax 23310 49021

www.seli-ski.gr