HP EliteBook Revolve

Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της συλλογής των επαγγελματικών της tablets με το λανσάρισμα του επόμενης γενιάς "υβριδικού" (convertible) υπολογιστή tablet, HP EliteBook Revolve, ο οποίος αξιοποιεί τις τεχνολογίες αφής, προσφέροντας παράλληλα στους χρήστες τη φορητότητα και την ευελιξία ενός tablet.

Η δυνατότητα μετατροπής του με μια απλή κίνηση προκειμένου να καλύπτει όλες τις υπολογιστικές ανάγκες των χρηστών, καθιστά το HP EliteBook Revolve ιδανικό για επαγγελματίες, οι οποίοι χρειάζονται αφενός έναν πολύ λεπτό φορητό υπολογιστή τύπου notebook και αφετέρου ένα tablet με λειτουργίες αφής. Το HP EliteBook Revolve ενσωματώνει τους νεότερους, τρίτης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ βελτιστοποιημένους για τα Windows® 8(1), προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις και μοναδικά γραφικά επιπέδου ενός υπολογιστή μεγάλου μεγέθους, αλλά και την ευελιξία της ταχύτατης μετατροπής σε tablet με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας (HD)(2)

Η HP ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του νέου σταθμού φόρτισης HP Multi-Tablet Charging Module(3), ο οποίος φορτίζει εύκολα και γρήγορα έως και 10 υπολογιστές tablet από μία παροχή ρεύματος. Κατάλληλος για την πλειοψηφία των επαγγελματικών χώρων, ο νέος σταθμός φόρτισης διαθέτει ειδικό μηχανισμό κλειδώματος, ο οποίος ασφαλίζει όλα τα tablets που τοποθετούνται στη βάση για φόρτιση, μέσω αυτόνομων λουκέτων στην πίσω του πλευρά. 

«Οι εργαζόμενοι επιθυμούν υπολογιστές που λειτουργούν όπως κι οι ίδιοι— με ευελιξία και ετοιμότητα προσαρμογής σε οποιαδήποτε κατάσταση», δήλωσε ο Gerwald van der Gijp, Director, Commercial products, Personal Computer Business Unit, HP EMEA. «Η HP στοχεύει να διασφαλίσει ότι η συλλογή των Elite υπολογιστών tablet θα προσφέρει στους χρήστες όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, διατηρώντας παράλληλα τον κομψό σχεδιασμό που τους επιτρέπει να τα έχουν παντού μαζί τους. Κι όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και τις επιχειρηματικές λειτουργίες, ώστε να μην προκαλείται πρόσθετο άγχος στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας».

 

Το HPEliteBook περιστρέφεται για να κάνει ακόμη περισσότερα

Με μια οθόνη που αλλάζει γωνία και περιστρέφεται προκειμένου να επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την εικόνα της δουλείας τους και «αναδιπλώνεται» μετατρέποντας τη συσκευή σε tablet, το HP EliteBook Revolve είναι σχεδιασμένο για ιδιαίτερα απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα. Εκπροσωπώντας την ένατη γενιά των υβριδικών (convertible) υπολογιστών tablet της HP, ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα "εργαλεία" για επαγγελματική και όχι μόνο χρήση, όπως:

 • Windows 7 Pro ή Windows 8 Pro για μια οικεία εμπειρία χρήσης PC με την αξιοποίηση του διαισθητικού τρόπου λειτουργίας μέσω αφής με την παράλληλη αξιοποίηση της νεότερης γενιάς των επεξεργαστών της Intel.
 • HD(3) οθόνη διαγωνίου 11,6 ιντσών και σώμα συνολικού βάρους μόλις 1,4 κιλού(4), το οποίο επιτρέπει φορητότητα χωρίς συμβιβασμούς.
 • Αυτόματη προσαρμογή της διάταξης της οθόνης, της φωτεινότητας κ.α. βάσει της θέσης της, αλλά και πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και προαιρετικό HP Executive Tablet pen. 
 • Κάμερα HD4 ανάλυσης 720p, συστοιχία δύο μικροφώνων, ήχος DTS Studio Sound και ενσωματωμένο software CyberLink YouCam, το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία πρόσωπο-με-πρόσωπο και την δημιουργία HD web videos. 
 • Κορυφαία υλικά κατασκευής, όπως το ανθεκτικό σε γρατζουνιές γυαλί Corning Gorilla® Glass® 2 και το σασί από μαγνήσιο.
 • Προηγμένες δυνατότητες επαγγελματικής συνδεδιμότητας για την αξιοποίηση πρόσθετων περιφερικών, όπως οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, επιπλέον θύρες ή εκτυπωτή.(2)
 • Ενσωμάτωση δυνατοτήτων 3G WWAN,(5) USB 3.0, DisplayPort και ασφαλές NFC(6) για απλή, ασφαλή(7) εν κινήσει χρήση και ενίσχυση της παραγωγικότητας σε συνδυασμό με επαγγελματική βάση φόρτισης για πλήρη συνδεσιμότητα και στο γραφείο.
 • Μονάδα μνήμης τύπου SSD (solid-state drive) χωρητικότητας έως 256 GB, οι οποίες εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία Intel Rapid Start Technology,(8) και καθιστούν το προϊόν έτοιμο για χρήση σε λιγότερα από 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου.(9)

 

Δουλέψτε όπου κι αν είστε με πανεύκολη ανάπτυξη, διαχείριση και ασφάλεια

Όπως όλα τα HP EliteBooks, το HP Revolve διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτεί το IT τμήμα, προκειμένου να αναπτύξει και να διαχειριστεί με ασφάλεια τον "στόλο" συσκευών των στελεχών της επιχείρησης: 

 • Επαγγελματικά IT εργαλεία όπως τα: Active Directory, σύνδεση οικιακού υπολογιστή στο εταιρικό δίκτυο (domain join), υποστήριξη PXE boot και μια ευρεία γκάμα λύσεων  υποστήριξης της HP (Client Management) που επιτρέπουν την ανάπτυξη και αποτελεσματική διαχείριση του "στόλου" των συσκευών της εταιρείας.
 • Το HP Client Security(10) προσφέρει προστασία σε όλα τα επίπεδα, ενσωματώνοντας το σύστημα προστασίας BISO (HP BIOS Protection)και το Microsoft Defender(11) ή το Microsoft Security Essentials, ένα chip ασφαλείας πιστοποιημένης πλατφόρμας (TPM) για κρυπτογράφηση δεδομένων. Επίσης, προσφέρεται η τετραετής κάλυψη HP Absolute Data Protect, για περαιτέρω προστασία της συσκευής, των δεδομένων και της ταυτότητας του χρήστη.
 • Οι υπηρεσίες HP Global Series και HP Custom Integration Services επιτρέπουν την ακόμη ευκολότερη ανάπτυξη και υποστήριξη των συσκευών σε επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου, προσφέροντας παράλληλα επιλογές διαμόρφωσης.
 • Τυπώστε απευθείας σε οποιονδήποτε εκτυπωτή της HPμε τεχνολογία ePrint χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης οδηγών ή πρόσθετου λογισμικού. Το λογισμικό HP ePrint (12) επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εκτυπώσουν από απόσταση σε περισσότερες από 24.000 δημόσιες τοποθεσίες, όπως ξενοδοχεία και εμπορικούς συνεργάτες.(13)

H HP λανσάρει νέα περιφερειακά επεκτείνοντας το οικοσύστημα των HP ElitePad

Τον περασμένο Οκτώβριο, η HP παρουσίασε το πρώτο της επαγγελματικό tablet, το HP ElitePad, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να καλύψει στο έπακρο τις ποικίλες ανάγκες των επαγγελματιών. Με το λανσάρισμα του HP ElitePad είναι διαθέσιμα και τα συμβατά αξεσουάρ για περαιτέρω αύξηση της παραγωγικότητας, όπως τα HP ElitePad Smart Jackets(2) και άλλα περιφερειακά.

Μια νέα προσθήκη στο οικοσύστημα είναι ο σταθμός φόρτισης HP Multi-Tablet Charging Module,(2) ένα περιφερειακό χρήσιμο για χώρους όπως οι χώροι υποδοχής ρεσεψιόν νοσοκομείων, οι τάξεις διδασκαλίας και όλοι οι επαγγελματικοί χώροι που πρέπει να διατηρούνται καθαροί και τακτοποιημένοι, ενώ τα tablets φορτίζονται και παραμένουν ασφαλή έως ότου τα χρειαστούν ξανά οι χρήστες τους. Το περιφερειακό αυτό είναι συμβατό με οποιοδήποτε tablet με οθόνη διαγωνίου έως 10,1 ιντσών (25,65 εκ.), και ιδανικό για χρήση με το HP ElitePad tablet και τον φορητό υπολογιστή HP ENVY x2 (ανακοινώθηκε στις 30 Αυγούστου) -ο οποίος λειτουργεί και ως tablet- είτε χρησιμοποιείται αυτόνομα είτε με τη θήκη HP Smart Jacket ή το πληκτρολόγιο. Ο βολικός σχεδιασμός τους επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία δύο σταθμών φόρτισης Multi-Tablet Charging Modules αλλά και ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης καλωδίων για εύκολη αρχική ρύθμιση.

Διαθεσιμότητα

Το HP EliteBook Revolve, καθώς και ο σταθμός φόρτισης HP Multi-Tablet Charging Module αναμένεται να διατεθούν στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) το Μάρτιο του 2013. Λεπτομέρειες για την τιμή τους θα ανακοινωθούν αργότερα.

Σχετικά με την HP

HP, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, απλοποιεί τη χρήση της τεχνολογίας παρέχοντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις υποδομές πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HP (NYSE: HPQ) είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: http://www.hp.com.

 

(1) Δεν είναι όλες οι λειτουργίες διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις των Windows 8. Τα συστήματα ενδέχεται να απαιτούν αναβάθμιση και/ ή αγορά πρόσθετων περιφερειακών, οδηγών και/ ή λογισμικού προκειμένου να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των Windows 8. Λεπτομέρειες στο www.microsoft.com.

(2) Για την αναπαραγωγή εικόνας υψηλής ευκρίνειας απαιτείται HD περιεχόμενο.

(3) Πωλείται αυτόνομα ή ως αυτόνομη λειτουργία.

(4) Τιμή κατά προσέγγιση σύμφωνα με το βάρος που υπολογίστηκε σε μοντέλο προ-παραγωγής και ενδέχεται να διαφέρει από το τελικό προϊόν. Η μέτρηση στο άξονα z προσεγγίζει τα 22,4 χιλιοστά, στο λεπτότερο σημείο του προϊόντος.

(5) Για την ευρυζωνική σύνδεση απαιτείται η σύναψη συμβολαίου με πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον πάροχό σας για κάλυψη και διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σε κάθε περιοχή.

(6) Το λογισμικό NFC δεν περιλαμβάνεται και πωλείται αυτόνομα. Απαιτείται σύνδεση στο Internet.

(7) Απαιτείται σύνδεση στο Internet.

(8) Απαιτείται συμβατός Intel Core επεξεργαστής, λογισμικό Intel Rapid Start, αναβάθμιση του BIOS και προαιρετικό Solid State Drive (SSD) ή mSATA flash cache module. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος.

(9) Σύμφωνα με τις δοκιμές του PCMark. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος.

(10) Απαιτείται η εγκατάσταση Windows 8 και αρχική εγκατάσταση από το χρήστη.

(11) Για τη λήψη αναβαθμίσεων απαιτείται αποδοχή εκ μέρους του χρήστη και σύνδεση στο Internet.

(12) Απαιτείται σύνδεση μέσω Internet σε έναν συμβατό εκτυπωτή της HP και εγγραφή στο HP ePrint (η λίστα με τους συμβατούς εκτυπωτές, τα υποστηριζόμενα έγγραφα και τους τύπους φωτογραφιών και άλλες λεπτομέρειες για το HP ePrint είναι διαθέσιμη στο www.hp.com/go/eprintcenter). Απαιτείται προαιρετικό broadband module. Για την ευρυζωνική σύνδεση απαιτείται η σύναψη συμβολαίου με πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον πάροχό σας για κάλυψη και διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σε κάθε περιοχή. Τα συμβόλαια σύνδεσης και τα πρόσθετα κόστη βαρύνουν το χρήστη. Οι χρόνοι εκτύπωσης και οι ταχύτητες σύνδεσης ενδέχεται να διαφέρουν.

(13) Η χρήση του HP ePrint σε δημόσιες τοποθεσίες (HP Public Print) απαιτεί σύνδεση στο Internet και smartphone ή tablet με πρόσβαση σε υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συμβόλαιο πρόσβασης σε υπηρεσίες ασύρματου Internet. Επίσης, απαιτείται η εγκατάσταση του λογισμικού HP ePrint. Η διαθεσιμότητα και το κόστος εκτύπωσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Μια λίστα με τα συμβατά smartphones και tablets, αλλά και λειτουργικά συστήματα είναι διαθέσιμη στο www.hp.com/go/eprintmobile.

Hewlett-Packard