Quentin Tarantino's Django Unchained

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες ο Jamie Foxx έχει κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ταινία του Quentin Tarantino «Django Unchained»  με τη συμφωνία να έχει σχεδόν κλείσει.

Η ταινία θα είναι ένα δράμα εκδίκησης στον Αμερικάνικο Νότο  και ο Foxx θα ερμηνεύσει το ρόλο του Django, ενός απελευθερωμένου Αμερικανού σκλάβου που ενώνει τις δυνάμεις του με ένα Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων  (στο ρόλο ο Christoph Waltz) για να σώσει τη γυναίκα του από τα νύχια του κακού ιδιοκτήτη της Φυτείας Calvin Candie (υποψήφιος για το ρόλο ο Leonardo Di Caprio). Το ρόλο του Django κυνήγησαν πολλοί σύμφωνα δε με φήμες συζητήθηκαν και τα ονόματα των Will Smith  και Idris Elba. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Django με πιθανή περίοδο εξόδου τα Χριστούγεννα του 2012.

O Jamie Foxx είναι διάσημος κυρίως για τη βραβευμένη με Oscar ερμηνεία του ως Ray Charles στο ομώνυμο βιογραφικό δράμα του 2004. Πρόσφατα συμμετείχε στην κωμωδία Due Date και δάνεισε τη φωνή του στα κινούμενα σχέδια του Rio. Έτοιμες για προβολή είναι οι ταινίες του Horrible Bosses και Kane & Lynch.