Ted

Παραγωγή: ΗΠΑ- 2012

Διάρκεια:  106 λεπτά.

Είδος: Σατιρική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Seth MacFarlane 

Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Joel McHale, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Matt Walsh, Jessica Barth, Bill Smitrovich, Aedin  Mincks. Με τον Seth MacFarlane  στο ρόλο του Ted, με αφηγητή τον Patrick Stewart και με τους Sam Jones, Norah Jones, Ryan Reynolds & Tom Skerritt σε ρόλους Guest Star.

Υπόθεση: Mια ανατρεπτική κωμωδία-φαινόμενο με πρωταγωνιστές τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στο ρόλο του Τζον Μπένετ, ενός αιώνιου έφηβου που αρνείται να μεγαλώσει, την Μίλα Κούνις (Μαύρος Κύκνος) στο ρόλο της αιώνιας αρραβωνιστικιάς του και τον Τεντ,  ένα άτακτο, αθυρόστομο χνουδωτό αρκουδάκι που έχει ζωντανέψει, ως εκπλήρωση της επιθυμίας του πρωταγωνιστή όταν ήταν μικρός και τον ακολουθεί παντού, από την παιδική του ηλικία. Ωστόσο, μολονότι του κάνει τη ζωή ποδήλατο, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του που ελπίζει κάποια στιγμή να τον καταφέρει να την παντρευτεί, κατορθώνει και κλέβει τις καρδιές όλων. Ένα μοντέρνο και αυθάδικο «παραμύθι» που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI για όλους όσοι δεν θέλουν να αφήσουν να ξεχαστεί το σκανδαλιάρικο παιδί που κρύβεται μέσα τους…

Μεγάλη επιτυχία στο Αμερικάνικο Box Office γι αυτή την πανέξυπνη βέβηλη κωμωδία από τον Seth MacFarlane, δημιουργό του τηλεοπτικού και πολυβραβευμένου Family Guy.

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 23.08.12