ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Από το Σάββατο 11 Αυγούστου έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου

Η γκαλερί arts.a. το Σάββατο 11 Αυγούστου εγκαινιάζει στις 9.00 το βράδυ την ομαδική έκθεση ζωγραφικής των Στέφανου  Δασκαλάκη, Ειρήνης Ηλιοπούλου και Γιώργου Χαδούλη.

Τοπία, νεκρές φύσεις και φιγούρες, λάδια,  ακρυλικά, σχέδια και  κεραμικά, είναι τα έργα των τριών  καλλιτεχνών  που θα εκτεθούν, σε θεματική συνομιλία μεταξύ τους, προβάλλοντας παράλληλα την διαφορετικότητά τους, μέσα από την ιδιαίτερη προσωπική ματιά και γραφή του καθενός.

Λίγα λόγια για την γκαλερίarts.a.:

Στο μικρό νησί των Κυκλάδων, την Κέα, με τη πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα που εκτείνεται σε βάθος χρόνου, η Σωτηρία Αντωνοπούλου δημιούργησε το 2008 την  αίθουσα τέχνης arts.a., σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, το Βουρκάρι. Η αγάπη της για το νησί και την τέχνη, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία ενός καλαίσθητου χώρου, με θέα τη θάλασσα, απολύτως ενταγμένου στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που φιλοξενεί έργα, νέων κυρίως, καλλιτεχνών συνεχίζοντας έτσι την παράδοση στο «νησί των ζωγράφων». Ήταν εξάλλου, ο πιο γόνιμος τρόπος να αξιοποιηθεί η δεκάχρονη εμπειρία της στη «Βουρκαριανή», τη γκαλερί που από το 1972 έως το 2007 διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στη πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, όταν εκείνη ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 11 Αυγούστου

Διάρκεια έκθεσης: έωςτην Παρασκευή 31 Αυγούστου

Ημέρες και ώρες έκθεσης:

Δευτέρα- Κυριακή  11.00-14.00 & 18.00-12.00