FADE OUT

To Σάββατο 07 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του συγκροτήματος FADE OUT και η ζωντανή παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής τους επιτυχίας, σε ένα καταπληκτικό premiere event με απίστευτη ενέργεια, πυροτεχνήματα, sexy dancers κι ένα γεμάτο club στον πρωτότυπο ρυθμό του "NOTHING MATTERS" ...

To Oλόφρεσκο Νεανικό Συγκρότημα των FADE OUT εντυπωσίασε το κοινό της Αθήνας στον υπέροχο πολυχώρο του παραλιακού club ONE και μας παρέσυρε με τη μοναδική του ηλεκτρονική μελωδία στους καλοκαιρινούς ρυθμούς της club house μουσικής !!! Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, καλλιτεχνικός manager του συγκροτήματος μας είπε: 'Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θέτεις στόχους και χαράζεις τη στρατηγική για την επίτευξή τους, τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Πλαισίωσα αυτή τη νεανική ομάδα γιατί σφύζει από ενέργεια, αγαπά τη μουσική, έχει ταλέντο και είναι δημιουργική. Αυτός ήταν και ο λόγος που από την αρχή θέσαμε πολύ υψηλούς στόχους και το πρώτο μας κομμάτι το επιβεβαιώνει αυτό και θέτει πολύ υψηλά standards για τη συνέχεια."

Με την επιτυχημένη τους πρεμιέρα ξεκινά και επίσημα η περιοδεία των FADE OUT σε όλη την Ελλάδα, με σειρά ζωντανών εμφανίσεων και την online κυκλοφορία του digital single ΝOTHING MATTERS ...

Ο GEORGE DIMOPOULOS, εξειδικευμένος σύμβουλος Branding και διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρίας CREDIS VISCA, που διαχειρίζεται την εικόνα και την επικοινωνία του συγκροτήματος μας δήλωσε : "Πιστεύω πραγματικά στο μέλλον των FADE OUT γιατί είναι δύο καταπληκτικά παιδιά με ήθος, ταλέντο, πίστη, όραμα και φρεσκάδα. Το κομμάτι τους ήδη διαγράφει εξαιρετική πορεία και σίγουρα είναι μέσα στα καλύτερα hits της καλοκαιρινής περιόδου".

Πάνω από 20.000 αναγνώστες επισκέφθηκαν την πρώτη εβδομάδα την επίσημη σελίδα των FADE OUT στο Facebook ενώ στο Youtube η νέα καλοκαιρινή τους επιτυχία "NOTHING MATTERS" απόλαυσαν online πάνω από 2.000 χρήστες μέσα στις πρώτες 48 ώρες !!!

Συντονιστείτε στο www.fadeout.gr και μπείτε στην παρέα με την πιο δυνατή μουσική και τα πιο νεανικά χαμόγελα !!!